Speedmail

En smygtitt i Speedmail.se

När du skaffat dig en mailadress hos oss på Speedmail.se och loggar in så ser det ut så här. Du har en överblick över din inkorg, här kan du välja om du t.ex. vill lägga till egna mappar. Vill du lägga till en ny mapp klickar du på kugghjulet längst ner till vänster, välj sedan hantera kataloger. Nu ska du ha fått upp en spalt till höger om Inkorgen, där klickar du på plusset som är längst ner och då kommer du till katalogegenskaper där du kan skapa dina kataloger.

 

Du har även en bra adressbok där du kan fylla i mycket uppgifter om dina vänner. Här ser du hur det ser ut om du ska lägga till en ny adress i din adressbok. Du har inte bara ett namn och en mailadress utan du kan även fylla i mer information om dina kontakter. Det är även här du väljer att radera en kontakt om du inte vill ha den kvar längre. Detta gör du genom att markera den kontakt du vill ta bort och sedan klicka på papperskorgen som är nere till vänster. Du kan även lägga in födelsedagar, fotografi eller en anteckning.

 

I Speedmail.se kan du även välja att ha autosvar om det skulle vara så att du är bortrest i någon dag eller kanske till och med längre. Nedan så ser du hur det ser ut där du ska göra dina inställningar. Du fyller i det meddelande du vill ska visas, ämnesrad och även hur många dagar du vill ha ditt autosvar. Tänk på att om någon mailar dig så får de autosvar men skulle de maila direkt igen eller inom en viss period, som kan vara några dagar, så får de inget nytt autosvar.

 

<< tillbaka